Gratis online-programma Spirituele Pasen van 25 maart t/m 1 april 2018

SCHRIJF JE IN VOOR GRATIS DEELNAME AAN DE ONLINE-PROGRAMMA’S

25-03 palmzondag, De doortocht
26-04 maandag, Door de poort gaan
27-03 dinsdag, Het mysterie van geboorte en dood
28-03 woensdag, De innerlijke tempel reinigen
29-03 donderdag, Overgave aan je innerlijke meester
30-03 vrijdag, Nieuwe innerlijke kracht betonen
31-03 zaterdag, De cruciale overwinning op jezelf
01-04 paaszondag, Bevrijding van de innerlijke mens

BESTEL HET BOEK SPIRITUELE PASEN EN PINKSTEREN

De vierde editie van het gratis online-programma Spirituele Pasen wordt in 2018 gehouden van 25 maart tot en met 1 april. Als je de dagelijkse e-mails rondom Kerst, Pasen en Pinksteren wilt ontvangen, kun je inschrijven via het inschrijfformulier op deze webpagina. Wanneer er dan gemeld wordt dat je al ingeschreven staat, kun je via de optie ‘e-mail voorkeuren aanpassen’ onderaan digitale nieuwsbrieven aanvinken welke informatie je wilt ontvangen.

Pasen is het feest van de opstanding van de innerlijke mens. Jezus overwon de dood. Ieder mens is geroepen om eens de dood te overwinnen, om een onvergankelijke geestelijk lichaam op te bouwen dat ook bekend staat als het opstandingslichaam, verheerlijkt lichaam of gouden bruiloftskleed. De week voorafgaand voor Pasen is een ideale tijd om je in dat vernieuwingsproces te verdiepen, want de verhalen over het leven, sterven en opstaan van Jezus geven in symbolen nauwkeurig weer welke grootste mogelijkheden er in ons besloten liggen.

Het online-programma Spirituele Pasen bestaat uit acht spirituele teksten uit Het evangelie van de heilige twaalven en acht beschouwingen daarover die je kunt lezen en/of beluisteren. Het is een handreiking voor bezinning en bezieling in de goede week die een diepe indruk op je kan maken omdat er minder bekende, maar wel authentieke betekenissen worden gegeven aan oeroude verhalen waar een transformerende werking van uit kan gaan.